Reikon Holidays
Biedt u heerlijke vakanties naar het zuiden van Spanje, zowel het levendige Rincon de la Victoria als het rustige La Cala de Mijas behoren tot onze mogelijkheden. De contactpersonen ter plaatse spreken vijf verschillende talen, Nederlands, Engels, Zweeds, Spaans en Portugees en zullen er alles aan doen om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken. Een vakantie naar Zuid-Spanje wordt écht zorgeloos genieten als u boekt via Reikon Holidays.

Verhaar Bouw
Een zelfstandig bouwbedrijf, gevestigd in Hendrik Ido Ambacht en sinds 1995 actief met nieuwbouw, verbouw, onderhoud en restauratie.
De werkzaamheden strekken zich uit van het vernieuwen van een deur of raam, het plaatsen van een dakkapel of dakopbouw, aanbouw of complete verbouwing van de woning, maar ook het bouwen van een compleet woonhuis of bedrijfspand voor de particulier en zakelijke opdrachtgever.

Beekink Installatieadviseurs
Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren en ontwerpen van technische installaties en de begeleiding van het totale bouwproces, of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of beheer van gebouwen. De adviseurs van BEEKINK weten waar ze over praten en delen graag kennis, visie en ervaring. Het zijn geen technici met ‘oogkleppen’, maar enthousiaste professionals met een goed inlevingsvermogen om wensen en creatieve oplossingen samen te brengen.

Espewe schilders
Met passie voor het vak, oog voor detail en meer dan 20 jaar ervaring garanderen zij u ouderwets vakmanschap voor alle voorkomende schilder- en/of behangwerk-zaamheden of zelfs een complete metamorfose van woning of bedrijfspand.

De Noord Assurantiën
De Noord staat voor onafhankelijk advies in geldzaken. Door een hecht netwerk van partners hebben zij een breed aanbod van diensten en daardoor zien zij samenhang in pensioen, hypotheek, verzekering en belastingaangifte.

Nugteren Transport
Al 35 jaar staan wij dagelijks voor onze klanten klaar. Vanuit onze locatie in Alblasserdam, centraal gelegen aan de A15 en met kade aan de rivier de Noord zijn wij in staat diverse logistieke diensten met een hoge kwaliteit te bieden. Wij richten ons op een langdurige relatie waarbij onze kwaliteit bijdraagt aan het succes van onze klanten. Nugteren Transport is een 3PL logistieke dienstverlener. Dit betekent één aanspreekpunt voor al uw logistieke bewegingen, aanpassen en of verpakken van uw producten en korte lijnen met onze planning.

Donateurs van onze vereniging

Oltech Solutions
Oltech staat voor klantgerichte oplossingen waarin wij u als klant steeds centraal stellen. Juist bij het realiseren van projecten waarin de juiste uitstraling zo belangrijk is brengen wij u naar het passende einddoel.
We ontwerpen o.a. huisstijlen, posters, flyers, websites, webshops en complete identiteiten die nauw aansluiten bij de wensen van onze klant. Hierbij onderscheiden we ons met frisheid en eenvoud.

Inge Verboom
Kinderen en jongeren kunnen om uiteenlopende redenen behoefte hebben aan begeleiding van een coach. Denk aan faalangst, echtscheiding, negatief zelfbeeld, moeite met vrienden maken, pesten etc.
Zit jouw kind niet lekker in zijn vel of ben je zelf op zoek naar handvatten. Inge Verboom gaat samen met jou op zoek naar een oplossing waardoor jij en je kind weer verder kunnen.

Bikon schaatsen en skeelers Noordeloos
Scherpe deals voor schaatsen en skeelers van topmerken zoals Viking, Raps, Maple, Zandstra en Mogema.