Jaarkalender 2020

NOTE: in verband met het Coronavirus hebben we een aangepast jaarprogramma!

De snuffeltrainingen in april zijn allemaal vervallen.
Evenementen zoals de seizoensopening, maar ook de toertocht op 13 juni gaan niet door.

Voor volwassenen
De reguliere trainingen  zijn vanaf donderdag 14 mei weer gestart. Dit betreft de training op donderdagavond,  zaterdagochtend, de wedstrijdtrainingen op donderdag en ook de poldertochten op dinsdag. De aanvangstijden zijn gewijzigd (zie hieronder)!

Voor de jeugd
De trainingen voor de jeugd zijn vanaf 2 mei (gelukkig) weer gestart. We houden ons wel strikt aan de voorwaarden van de Overheid en het RIVM.
Vanaf 1 juni trainen de jeugdleden tot en met 12 jaar en de jeugdleden van 13 tot en met 17 jaar weer op dezelfde tijd. De aanvangstijden zijn gewijzigd (zie hieronder)!

Deze data en de rest van het jaarprogramma voor 2020 zie je hieronder. Houdt voor het meest actuele overzicht Facebook in de gaten!!
(schuin afgedrukt is een activiteit van derden)

18 juli tot 30 augustus zomervakantie (trainingen gaan gewoon door)

Datum Omschrijving
4, 11, 18 en 25 april ‘snuffeltraining’ jeugd en volwassenen – VERVALLEN
25 april ALV  – VERVALLEN
2 mei Officiële opening skeelerseizoen – VERVALLEN
19 mei om 19.30 1e reguliere poldertraining (dinsdagavonden*)
vanaf 4 juni om 18.30 reguliere training (donderdagavonden*) voor wedstrijdjeugd
vanaf 4 juni om 19.30 reguliere training (donderdagavonden*) voor volwassenen
vanaf 6 juni om 09.30 reguliere training (zaterdagochtenden*) voor jeugd t.e.m. 17 jaar
vanaf 6 juni om 11.00 reguliere training (zaterdagochtenden*) voor volwassenen
6 juni reguliere training
6 juni 6-uurs Challenge from home
11 juni training onder voorbehoud i.v.m. avondvierdaagse op de baan
13 juni Open Toertocht SVS – VERVALLEN
11 juli Elfstedentocht jeugd en volwassenen SVS
18 – 31 augustus zomervakantie, maar de trainingen gaan gewoon door!
20 augustus training in Dordrecht i.v.m. KNOTS (onder voorbehoud opening Sportboulevard)
22 augustus training in Dordrecht i.v.m. KNOTS (onder voorbehoud opening Sportboulevard)
29 augustus Open Toertocht SVS en IJsclub Nooit Gedacht (datum nog niet definitief bekend)
4 en 5 september 24 Kika Flevonice Biddinghuizen (24 uur)
5 september diploma skeeleren
5 september 24 Kika jeugd Sliedrecht (24 minuten)
17 september Laatste reguliere training donderdagavond*
19 september Clubkampioenschappen + Officiële afsluiting seizoen + BBQ (geen trainingen!)
29 september Laatste poldertraining dinsdagavond*

* De reguliere trainingen:

donderdag 18.30-19.30 uur (wedstrijd jeugd)
donderdag 19.30-20.30 uur (volwassenen)
zaterdag 09.30-10.30 uur (alle jeugd t.e.m. 17 jaar)
zaterdag 11.00-12.00 uur (volwassenen)
dinsdag poldertraining ongeveer 19.30 uur (starttijd en startplaats is afhankelijk van maand en weer); info via FB

Wedstrijdkalender

Na drie jaar te hebben mee gedaan aan de Stehmanncompetitie, hebben we dit jaar besloten hier niet meer aan mee te doen.
We zullen ons voor het seizoen 2020 richten op een andere competitie dichter in de buurt van onze standplaats Sliedrecht. Vooralsnog zijn alle competities in verband met Corona opgeschort/afgelast. Als er nieuws te melden is, vindt je op deze pagina hierover meer informatie.