Skeelervereniging Sliedrecht doet in 2016 mee met 3 of misschien wel 4 teams!

Aanmelden of doneren? Lees verder…

Na een geslaagde, maar wel wat verregende, editie 2015 doet Skeelervereniging Sliedrecht in 2016 weer mee aan 24Kika in Biddinghuizen. Dit evenement vindt plaats op het Flevonice op vrijdag 2 & zaterdag 3 september. Het is een 24 uurs race. Een uniek skate- en skeelerevenement voor mensen die in teamverband een bijzondere prestatie willen leveren. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor een goed doel. Zeg maar gerust een bijzonder goed doel. De opbrengsten van 24KiKa worden namelijk geschonken aan Stichting KiKa!

De skeelervereniging Sliedrecht neemt deel aan dit grootse en landelijke evenement met 3 teams! We zoeken nog een paar enthousiastelingen om ons 4e team compleet te maken. Aanmelden kan via info@skeelerverenigingsliedrecht.nl o.v.v. “aanmelding kika24”.
Elk team bestaat uit 6 leden van de vereniging. tijdens deze 24 uur moet er namelijk altijd wel iemand op de 3km lange baan van Flevonice aanwezig zijn en daardoor zijn we allemaal in training om de slogan van 24kika “Skate mee tegen kanker” te kunnen volbrengen.

Om de teams te kunnen steunen en tevens het goede doel van Kika vraagt de organisatie niet alleen om donaties, die altijd zeer welkom zijn, maar hebben zij ook een loterij eraan verbonden met diverse mooie prijzen. De loten zijn € 2.50 en € 25.00 voor bedrijven. Draagt u Kika een warm hart toe en wilt u een lot(en) kopen, neem dan contact op met Bas via 06-21705914 of stuur een mail naar info@skeelerverenigingsliedrecht.nl

U kunt natuurlijk ook direct doneren op NL56INGB0004546275 o.v.v. 24KIKA