Zaterdag 26 augustus is het weer zover!

In samenwerking met IJsclub “Nooitgedacht” organiseren we wederom een skeelertoertocht.
Ook fietsers- en steppers zijn van harte welkom om deel te nemen.

Er wordt gestart vanaf het Dorpshuis ‘t Wingerds hof aan de Dorpsstraat 31 te Wijngaarden. Van hieruit gaan we weer door de mooiste plekjes van de Alblasserwaard.
Het is een open toertocht. Dat wil zeggen dat je op eigen gelegenheid rijdt. Bij de stempelposten wordt gezorgd voor een versnapering en drinken.

Voor de 10 en 30 kilometer kun je starten tussen 10:00 en 13:00 uur.
De 50 en 70 kilometer starten tussen 9:30 en 11:00 uur.

Speciaal voor de jeugd is er de mogelijkheid om in één groep, onder leiding van een SVS jeugdtrainer, de 10 km route te rijden. Hierbij wordt onderweg ook een stop gemaakt voor leuke kinderspelletjes. Deze groep vertrekt op een vast tijdstip: 10:30 uur.

Graag in de jeugd app aangeven als je met deze groep mee wilt rijden, zodat de jeugdtrainers een inschatting kunnen maken van het aantal kinderen in de groep.
Uitgezonderd bovengenoemde jeugd groep die om 10:30 vertrekt is vooraf inschrijven niet nodig! En breng gerust mensen mee van buiten de vereniging, we gaan er een gezellige dagen van maken !

Bij terugkomst in ‘t Wingerds hof kan nog een broodje, snacks en drinken gekocht worden.

De kosten bedragen :
€ 3,00 voor de 10 kilometer (inclusief een verrassing achteraf)
€ 6,00 voor de 30, 50 en 70 kilometer.
Van elke inschrijving gaat € 1,00 in de pot voor de actie 24KiKa in september.

Deelname geschiedt op eigen risico. Er wordt gereden op de openbare weg, dus zorg voor voldoende skeeler vaardigheden en let op uw veiligheid! Het dragen van een fiets- of skeelerhelm is verplicht. Overig beschermmateriaal (knie, pols, elleboog en hand) wordt absoluut aangeraden!.
Daarnaast geldt voor de jeugd dat zij alleen met toestemming van ouders of gezaghebbende mogen deelnemen.

We hopen dat het ook dit jaar net zulk fantastisch weer als vorig jaar wordt en jullie in grote getale zullen komen!